Chili con Carne
OverzichtKidneybonen met varkensvlees in pittige saus
Totaal energie: 600 kcal (2512 kJ)
Netto gewicht: 134 g
Houdbaarheid: Zie verpakking
Bereidingswijze:
1. Zakje openen bij inkeping. Bodem uitvouwen. Verwijder de
"zuurstofvanger".
2. Kokend water opgieten tot markering 7 (=0.275
liter)
3. Goed roeren.
4. Zipper sluiten. Wacht 8 minuten.
5. Roer nogmaals.
6. Eet uit het zakje.
Ingrediënten:
34% kidneybonen, 14% ananas gezoet (ananas, suiker, conserveermiddel (E220), voedingszuur (citroenzuur)), ui, wortel, prei, peterselie, palmvet, 12% ham (varkensvlees, tarwezetmeel, zout, rookextract, voedingszuur (rozemarijnextract, citroenzuur), conserveermiddel (E250)), aardappelzetmeel, 3% paprika, 2% mais, bouillon (soja-eiwit, zout, glucosestroop, zonnebloemolie), 0.12% cayenne
Allergie info:
Bevat gluten, soja. Kan sporen bevatten van: pinda, noten.
Opmerking:
De weergegeven informatie is van de meest recente productie. Lees altijd het etiket voor de juiste informatie!