Pasta ai Funghi ( Vegetarisch )
OverzichtPasta Kaas/Champignon
Vegetarische pastamaaltijd met champigons, prei, paprika en ui in een romige Emmenthaler kaassaus.
Totaal energie: 600 kcal (2512 kJ)
Netto gewicht: 144 g
Houdbaarheid: Zie verpakking
Bereidingswijze:
1. Zakje openen bij inkeping. Bodem uitvouwen. Zuurstofvanger verwijderen.
2. Heet water opgieten tot markering 8 (=0.350 liter)
3. Goed roeren.
4. Zipper sluiten. 8 minuten wachten.
5. Nogmaals roeren.
6. Eten uit het zakje.
Ingrediënten:
57% pasta (tarwe, ei, zout), 12% kaaspoeder (kaas, zout), melkpoeder, zonnebloemolie, aardappelzetmeel, paprika (4%), ui (3%), champignon (2%), zout, prei (1%), glucosestroop, peper (0.07%)
Allergie info:
Bevat gluten, ei, melk. Kan sporen bevatten van: pinda, noten.
Opmerking:
De weergegeven informatie is van de meest recente productie. Lees altijd het etiket voor de juiste informatie!